Tudnivalók a Facebook csoportokról, és a Csoportokon belüli viselkedésről: Rangok, és jogok

facebook_csoport.jpgSziasztok!

A mai bejegyzésem arról fog szólni, hogy hogyan viselkedjünk helyesen egy Facebook csoportban, valamint, hogy ki, kicsoda egy csoportban, hogy milyen feladatok lát/láthat el, valamint a Facebook nemrégiben bevezetett „újdonságáról” a rangokról lesz szó.

Először nézzük is meg, azt, hogy mire való egy csoport:
1. Az emberek azért hoznak létre csoportot elsősorban, hogy gyorsabban tudjanak egymás között és egymással információt cserélni, vagy átadni egymásnak, anélkül, hogy privát üzenetben kelljen írogatni egymásnak.
2. Hogy gyorsabban tudjanak egymás információira reagálni.

Ez a 2 ok, amiért az emberek létrehozhatnak csoportokat. Helyesebben ez lenne az a 2 valódi ok, amiért létrejön egy-egy csoport, de valójában ma már (2019-ben), nem ezek alapján az indokok alapján hoznak létre csoportokat az embereket, hanem azért mert az adott ember unatkozik, ezért úgy gondolja, hogy de jó lenne, ha lenne nekem egy ilyenem. Addig a pontig amíg 1-2 ember van a csoportban nincs is semmi gond, de ahogy növekszik a létszáma a csoportnak, úgy szokott megnőni a bejegyzések száma is, viszont az alapító, aki az egész csoportot létrehozta hirtelen ott hagyja a saját csoportját nem foglalkozik vele (Tagja a csoportnak, lát mindent, sőt értesítést is kap arról, hogy mi van a csoportjában, csak hidegen hagyja az)

Mit jelent, ha valakit „hidegen hagy” a saját csoportja?
Válasz: Azt, hogy nem érdekli, hogy mi kerül oda bele (teljesen mindegy, hogy a csoport témájához tartozik-e a kép, vagy a bejegyzés, vagy a kérdés, vagy esetleg videó), ott hagyja az alapító.

Milyen problémákhoz, felesleges kérdésekhez és olykor félreértésekhez vezet az, hogy ha valaki nem foglalkozik a saját csoportjával?
- Olyan bejegyzések, képek, videók, linkek kerülnek a csoportba, ami a témájához egyáltalán nem, vagy csak részben nem passzol, és ezt megunják a tagok, és szépen kilép. Tehát tagvesztéssel jár, ami bizony az alapítónak, probléma, hiszen azért hozunk létre csoportot, hogy egy helyre gyűjtsük azokat az embereket, akik az adott téma irányt érdeklődnek.
- Vírusos linkek, videók bekerülése egy-egy csoportba: Ez azért lehet kellemetlen, mert ha az egyik tag rákattint egy vírusos linkre, vagy videóra, akkor a Facebook profilján kéretlenül, azaz, hogy Ő szerette volna jelennek meg kellemetlen videók/weboldal linkek (Például: Pornográf tartalom.) Ami bizony elég kellemetlen tud lenni az adott személynek.
- Felesleges viták kialakulása a nem oda illő tartalom miatt: Sok olyan csoport van a Facebook-on ahol például adás-vétellel foglalkoznak, de hirtelen a csoportban landol egy videó, amelyen XY live-ol (élőzik), hogy Cigizik, vagy beszél dolgokról. Ez ugye nem tartozik egy adás-vétel csoportba, és ezt számtalanszor unják meg az emberek és lépnek emiatt ki a csoportból, ami megint csak ahhoz vezet, hogy kevesebben vannak benne.

Az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt szokott úgy dönteni az alapító, hogy felvesz embereket a csoportba (általában nagyon közeli jó barátját kéri meg, hogy legyen a csoport adminisztrátora, és figyeljen a csoportba bekerülő tartalmakra, és ami nem oda illik törölje ki.) El is érkeztünk az első ranghoz amit a Facebook bevezetett, ez nem más mint az Adminisztrátor
Milyen feladatot lát el az adminisztrátor egy csoportban, és mihez van joga, és mihez nincs?
Válasz: Az Adminisztrátornak MINDENHEZ joga van a csoportba, elvileg. Tehát mindenhez hozzáfér, ami a csoport vezetésével együtt jár, de ha egyszóval akarnám elmagyarázni, ahhoz van csak joga, amit az alapító megengedett neki (Példa: Ha valamelyik taggal problémája akadt, szájal, vagy nem teljesíti amire kéri az adminisztrátor önkényesen nem rúghatja ki a csoportból az adott személyt, csak mert mondjuk beszólt neki, ha ezt előzőleg nem tisztázta le a csoport alapítójával.

Annak érdekében, hogy rendezett legyen egy csoport kinézete, például milyen hozzászólásokat enged meg a csoport szabályzata, Moderátorokat szoktak alkalmazni a csoportba, akinek az a feladata, hogy az oda nem illő, trágár, értelmetlen kérdéseket moderálja, azaz, megkérje a tagot, hogy pontosítson a hozzászólásán, vagy ne beszéljen csúnyán, vagy úgy fejtse ki a véleményét, hogy a csoport többi tagja is megértse a mondanivalóját. Valamint felveheti az új jelentkezőket a csoportba. Ez egy Moderátor dolga egy csoportban, és semmi máshoz nincsen joga és hozzáférése sem.

Ha valaki új egy csoportban akkor Ő megkapja az „Új tag” rangot, Ő egy sima tag, semmihez nincsen joga, ami a csoport kezelését illeti. Posztolhat, kérdezhet.

Nagyon gyakran fordul elő az az eset, amikor valaki betesz egy képet a csoportba, és fölé ír egy szöveget, ilyenkor a Facebook rendszere úgy értékeli, hogy Ő lett a csoportban a „Vizuális történet mesélő” Így megkapja az adott személy ezt a rangot. Semmilyen kiváltsággal nem jár, csak berakott egy képet, és arról beszélgetnek hozzászólásban az emberek, ehhez mérten természetesen a posztoláson és a kérdezésen kívül semmilyen joga nincs.

Ha beteszel egy bejegyzést a csoportba, viszont úgy teszed meg, hogy hosszabb ideje van már benne, akkor megkaphatod a Facebook csodálatos „Beszélgetés kezdeményező” rangját. Természetesen ez sem jár plusz kiváltságokkal. Csak posztolhatsz, és kérdezhetsz a csoportba, na meg persze, hozzászólásokat is írhatsz, mint ahogy mindenki más is. :)

Nézzük meg, hogy hogyan ismered fel, azt, hogy ki milyen rangsort foglal el egy csoportban, most már, hogy tudod, milyen rangok vannak, és hogy mik velejáró jogok, feladatok:
- Alapító: Ő az, aki létrehozta a csoportot (Ha csoport tagja között keresni kezdesz a „Tagok” fül alatt megtalálhatod, hogy ki mikor csatlakozott a csoporthoz, neki külön jel nincs a neve mellett, ha Ő csatlakozott a legrégebben a csoporthoz, akkor nagy esélyed van rá, hogy Ő az alapító.
- Moderátor (Fekete Pajzs fehér pipával a közepén)
- Új Tag (Integető fekete kéz)
- Vizuális történet mesélő (Egy szövegbuborékban egy fekete színű hegy)
- Adminisztrátor (Fekete Pajzs fehér csillaggal a közepén)
- Segítő (Fekete csillag)

A legfontosabb jelzésű ember akit nagyon meg kell jegyezni az az Adminisztrátor, ugyanis ha valami szabályzatba ütköző tevékenységet folytatsz, Ő fog Neked szólni.

Egy csoport működtetéséhez szükséges kidolgozni egy szabályzatot, amiben leírja az alapító, vagy az adminisztrátor, hogy mi az, amit lehet egy csoportban, és mi az, amit nem.

Milyen esetben rúghatnak téged mint egy egyszerű tagot a csoportból:
1. Ha olyan dolgot követsz el, amit a csoport szabályzata egyértelműen, és határozottan TILT!
2. Ha Floodolsz, azaz elárasztod a csoport üzenőfalát a bejegyzéseiddel.
3. Ha Spammelsz, azaz többször beteszel egy bejegyzést (Például: Egy nap többször pár óra eltéréssel beteszed az eladásra kínált tárgyadat, és egyszer már betetted azt.
4. Tiszteletlenül beszélsz a csoport tagjaival, és erre a moderátor, vagy az adminisztrátor többször felszólított, hogy ne tedd!

Ez a 4 pont ebben az esetben csak példa. Ahhoz, hogy egy jó hangulatú, segítőkész, szórakoztató, számunkra informatív csoport tagja lehessünk Mindenki számára egyértelmű, jól betartható szabályokra van szükség, és olyan emberi hozzáállásra, mentalitásra van szükség ami Mindenki számára megfelelő, aki a csoportban TAG. Beleértve az adminisztrátort, a moderátorokat, és az összes többi tagot is! Mert sajnos nem Mindenki való Adminisztrátornak, és Moderátornak sem! Az esetek nagy részében sajnos hajlamosak az emberek elfejteni, hogy hol és hogyan kell viselkedni, beleértve a Facebook csoportokat is. Fontos a megfelelő hangnem megválasztása, de ez nem csak a Facebook csoportokra és a virtuális térre igaz, hanem mindenhova máshova is az életben! Ha semmilyen szabályba ütköző dolgot nem követünk egy csoportban, AKKOR MÉG AZ ADMINISZTRÁTORNAK SINCSEN JOGA KIRÚGNI SENKIT A CSOPORTBÓL. Ez fontos, és nagyon figyeljünk arra, hogy kivel, milyen hangnemben, és hogyan beszélünk, mert nem tudhatjuk ki ül a másik oldalon.

Remélem, hogy tudtam abban segíteni, hogy hogyan kell helyesen viselkedni egy Facebook csoportban és talán még a valóéletben is tudjátok majd alkalmazni a leírtakat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techszaki.blog.hu/api/trackback/id/tr7415270472

techszaki

A https://techszaki.blog.hu/ azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak az embereknek, akik nem jártasak az informatika, okostelefonok és a közösségi média területein.

Címkék

& 8 Pro (1) 1 (1) 1. rész (1) 105gombos (1) 16bit (1) 1 felhasználó (1) 1 rész (1) 2. rész (2) 2009 (1) 2018 (1) 2020 Január (1) 2020 március (1) 21. század (1) 2in1 (1) 3.rész (1) 32bit (1) 32Gb (1) 3 rész (1) 5 Miniute Craft (1) A (1) a (1) AAA (1) ablak (1) Ádám (1) adás-vétel (1) adat (2) adatkezelés (1) adatok (1) adatok tárolása (1) adminisztrátor (1) advent (1) ajándék (2) ajándékozás (1) ajánló (1) ajánlott (1) akció (1) akkumulátor (1) ál (1) alapelvek (1) alapító (1) alapok (1) áldott (1) áldozatok (1) algoritmus (1) álhírek (1) alkalmazás (3) amerika (2) amerikai (1) analóg (1) analógkar (1) android (1) Android (1) angol (1) apex legends (1) app (3) Apple iPhone 12 5G (1) Apple iPhone SE 2 (1) április (1) ár (1) árak (1) áru (1) áruház (1) árukereső (3) augusztus (1) autó (1) ázsia (1) B (1) bal (1) baleset (1) barangolás (1) barát (1) barátok (1) battle royale (1) Battle Royale (1) bázis (1) beadandó (1) beállítás (4) befolyásolás (1) bejegyzés (5) bejegyzések (1) bejelentés (1) bejgli (1) bekapcsolás (1) békés (1) bemutató (2) beruházás (1) beszéljünk róla (1) beszélnünk kell (1) billentyűzet (1) blog (5) blog.hu (3) blogger (1) boldog (1) bolt (2) böngészés (1) böngésző (1) book (1) borítókép (1) börtön (1) bosszantás (1) bővült (1) büntetés (2) cégek (1) cenzúra (1) CES2020 (1) charge (1) checklist (1) chrome (1) címe (1) címek (1) comment (2) community (1) content (3) controller (1) Crazy Russian Hacker (1) crazy russian hacker (1) Csaba (1) család (2) csatorna (1) csepegtetés (1) csoport (2) csoportok (4) dancshow (1) Dancsó Péter (1) dark (1) darktheme (1) dátum (1) debrecen (1) december (2) december24 (1) diós (1) direct X (1) direct X10 (1) direct X9 (1) dislike (1) díszek (1) díszítés (1) dokumentumok (1) dóra (1) dora (1) doraszigete.blog.hu (1) Dóra Szigete (1) dr (1) drive (1) dr ormos zoltán (1) e-mail (1) e-mail cím (1) e-mail címe (1) e-mail címek (1) egér (1) egész estés (1) egyetem (1) egyszerű (1) együtt a család (1) éjszaka (1) eladás (1) elektronika (1) elem (1) elemes (1) elérés (1) elérhetőség (2) elérhetőségek (1) elérhetőségem (2) élet (1) eletronika (1) életveszély (1) eljárás (1) élő (1) előzmények (1) eltérő (1) elvátolítás (1) elvek (1) email (1) emoji (1) end (1) end of the part two (1) engedély (1) érdekel (2) érdekes (1) érdeklődés (1) érkezik (1) erőszak (1) erotika (1) értesítés (1) értesítések (1) érthető (1) este (1) eszköz (1) excel (1) exe (1) ezt nézd (1) ezt tedd ha (1) ezt vedd meg (1) face (2) facebok (1) Facebook (2) facebook (13) facebook 2019 (1) facebook oldal (1) facebook oldalak (1) fájl (1) fake (1) fakenews (1) fb (8) fehér (1) fejhallgató (1) fejlesztés (1) fejlesztők (1) fekete (3) felhasználó (2) felhasználók (1) felhívás (1) feliratkozás (2) feljentés (1) felkeresés (1) felnőtt (1) felügyel (1) felügyelet (1) fennforgás (1) fent (1) fényképek (2) féreg (1) fifa (1) fifa20 (1) figyelem (1) figyelem hiány (1) film (2) filmek (1) filmnézés (1) filter (1) Fodor János (1) fogás (2) fogas (1) fogaskerék (1) forgalmazó (1) forrás (1) forrásmegjelölés (1) forum (1) fórum (1) főzés (1) FPP (1) FPS (1) fps (1) frissítés (4) frissítések (1) frissítési lista (1) frontális (1) fül (1) füles (1) funkció (1) gameplay (1) gép (1) gépgigény (1) gepigeny.hu (1) gépigény.hu (1) gomb (3) gombok (2) gond (1) google (2) google.hu (1) Google Chrome (1) Google Pixel 4a (1) gördülékeny (1) group (1) gus (1) gyártó (1) gyerek (2) gyerekbarát (1) gyerekek (3) gyermekei (1) gyorsabb (1) gyűjtemény (1) H (1) Hajnóczy Soma (1) halál (1) hallás (1) hama (1) hamarosan (1) hamis (1) hangvétel (1) hangzás (1) hardver (1) hardverigény (1) hashtag (1) használat (3) használatiutasítás (1) használati utasítás (1) használj (1) használjátok (1) használt (1) haszon (1) hatalom (1) hatóság (1) havi (1) Herby (1) hiány (1) hír (1) hirdetés (1) hírek (2) hírfolyam (2) hírmorzsa (1) hogyan? (1) hörbi (1) hova (1) hozzáadás (1) hozzásólás (1) hozzászólás (1) hozzászólások (1) huawei (1) huaweij6 (1) huaweiP40 (1) huaweiP40 pro (1) Huawei P40 (1) hugo (1) humor (1) időpont (1) időtartam (1) igény (1) ígéret (1) így (1) így csináld (1) így szedd rendbe (1) Így szedd rendbe a youtube-ot (1) így szedd rendbe a youtube-ot 2. rész (1) illegális (1) index (1) indítás (1) influncer (2) info (1) infó (1) infók (1) információ (1) informatika (7) internet (3) internetes (1) iPhone 9 (1) írásos (1) író (1) iskola (2) ismerősök (1) ismerösök (1) ismert ember (1) János Fodor (1) január 10 (1) játék (4) jelszó (1) jobb (1) jog (2) jogász (1) jogi (1) jön (1) jóváhagyás (1) július (2) június (1) kábel (2) kábelementes (1) kábeltv (1) kalandozás (1) kalauzolás (1) kamaszok (1) kampány (1) kamu (1) káosz (1) kapcsolat (3) kapcsolatfelvétel (1) kár (1) kar (1) karácsony2019 (2) karácsonyfa (1) karácsonyi ajándék (1) karácsonyi vacsora (1) karácsonyt (1) karambol (1) kártevő (1) katt (1) kattintás (1) kedvelt videók (1) kedvenc (1) kedvenceim (1) kedvencek (1) kék (1) kellemetlenség (1) kémkedés (1) kép (3) képek (2) kérdés (3) kérdések (1) kérdez (1) kérdezd a szerkesztőt (1) kérdezz (2) kérdezz-felelek (2) kerék (1) kérés (1) keresés (1) kereső (2) később (1) készülék (1) kezdőlap (1) kézi (1) kids (1) kihez (1) kikapcsolás (1) kikapcsolódás (1) kímélet (1) Kína (1) Kingston (1) kingston (1) kiosztás (2) kisbusz (1) kizárás (1) komment (3) koncentráció (1) könnyebb (1) könnyen (1) könnyű (1) kontent (1) kontroller (1) korhatár (1) korlátozás (1) korlátozottmód (1) korom (1) koromsötét (1) kosárka (1) kövess (1) követés (2) követő (1) követőbázis (1) közlemény (3) közösség (2) Közösségimédia (8) közösségioldalak (1) kreatív (1) kúltúra (1) kütyü (1) látogató (3) látogatók (1) leader (1) leállítás (1) leárazás (1) legális (1) lehetőség (3) lent (1) lépés (1) lépések (1) lépésről-lépésre (1) létrehozás (1) levásárlás (1) levél (2) lezárt (1) Lg (1) LG (1) LG G9 ThinQ (1) lifehack (2) lifehacker (1) like (5) link (3) linkek (1) linkelés (1) lista (3) live (2) logitech (1) Logitech MK270Combo (1) lopás (1) lövöldőzős (1) luke (1) M (1) magán (1) magyar (5) magyarázat (4) magyarok (1) magyarország (1) Magyarország (1) Magyarósi (1) Magyarósi Csaba (1) maikor (1) mai kor (1) május (1) mákos (1) manuál (1) manuális (1) Márk (1) Mark (1) Mark Zuckerber (1) Mark Zuckerberg (2) más (1) mások (1) maximális (1) meddig (1) média (1) megéri (1) megérkezik (1) megfigyelés (1) megjegyzés (2) megjelenés (1) megjelenik (1) megjelölés (1) megkeresés (1) megnézendő (1) megoldás (1) megosztás (6) megosztó (1) mentés (3) menü (1) messenger (2) mi (1) micro (1) Microsoft (1) microsoft (1) Microsoft HUN (1) microsoft magyarország (1) miért (1) mikor (1) mikrokapcsoló (1) mindenegyéb (4) minek (1) minimális (1) mire (1) mirevaló (1) Mi 10 Pro (1) mk270 (1) mobil (2) mobilpiac (1) mód (1) moderáció (1) moderálás (1) moderátorok (1) módszer (1) működés (1) multiméida (1) munka (2) nagyító (1) naprakész (1) naptár (1) negatív (1) nélküli (1) nem (1) nem érdekel (1) nem látod (1) nem látszik (1) nem tetszik (1) népszerűség (1) Nessaj (1) nessaj (1) nevek (1) névjegy (1) news (1) Next Xperia phone (1) nézdmeg (1) nézés (3) nézett (1) nézettség (1) néző (2) ne felejtsd el (1) Nokia 8.2 5G (1) Nokia 9.2 PureView (1) nyaralás (1) nyilak (1) nyomkövető (1) nyomonkövetés (1) o.p rendszer (1) of (1) okosság (1) Okostelefon (3) olcsó (1) oldal (2) oldalak (5) olvas (1) olvasás (2) olvasó (2) olvasók (1) one (1) OnePlus 8 (1) OnePlus 8 Lite (1) online (2) onlinetér (2) opció (2) Operációs rendszer (1) Operációs rendszerek (1) Oppo Find X2 (1) oprendszer (1) OP rendszer (1) óra (1) ormos (1) ország (1) P40 Pro (1) page (1) pankráció (1) part (1) PC (11) pc (2) pcforum.hu (1) pcworld.hu (1) példa (4) pen (1) pendrive (1) pénz (2) peti (1) phone (1) pihenés (1) pillantás (1) piros (1) post (1) poszt (2) posztok (1) power (1) pozitív (1) próba (1) probléma (2) profil (1) program (1) programozás (1) programozók (1) project (1) PUBG (1) Pubg (1) quad camera 84mp (1) R (1) radics (1) radics peti (1) rangok (1) rasszizmus (1) reagálok (1) reakció (4) régió (1) regiszráció (1) reklám (1) rend (1) rendbe (1) rendezd (1) rendezd el (1) rendezés (2) rendszer (3) rendszerinformatika (1) repedezett (1) reset (1) rész (2) retro (1) retroshock (1) rögzítés (2) roncs (1) RTL (1) RTLII (1) saját (1) Samsung (1) Samsungs second Fold (1) Samsung Galaxy (1) Samsung Galaxy 2018 (1) Samsung Galaxy 2019 (1) Samsung Galaxy A70 (1) Samsung Galaxy A80 (1) Samsung Galaxy S11 (1) Samsung Galaxy S11+ (1) Samsung Galax A50 (1) sárga (1) segítség (4) segítségnyújtás (1) setup (1) share (1) shock (1) shooter (1) Showder Klub (1) signal (1) Sketch Art (1) smart (1) smartphone (1) smartphone2020 (1) smartphones (1) sofőr (1) soft (1) Sony Xperia 5 Plus (1) sorozat (4) sötét (1) Spraypainting (1) standup (1) stand up (1) start (1) startmenü (1) steam (1) step by step (1) suli (1) survivor (1) sütemény (1) szab (1) szabadidő (1) szabadság (1) szabályok (2) szabályozás (1) szabás (1) szak (2) szaki (3) szakjogász (1) szám (1) számítás (1) számítástechnika (2) számítógép (3) számtech (1) szankció (1) szazsu (1) szedd (1) szedd rendben (1) szellemi (1) szellemi tulajdon (1) szem (1) személyes (1) személyiség (1) szemkimélő (1) szeparáció (1) szeptember (1) szeretet (1) szerkesztő (1) szét (1) szétválasztás (1) szex (1) sziget (1) szigete (1) szimbólum (1) Szirmai Gergely (1) szivárogtatás (1) szoftver (1) szoftver.hu (1) Szoky Konyhája (1) szórakozás (1) szöveg (2) szűrés (1) T.Ádám (1) táblázat (1) tablet (1) tag (1) tagság (1) találat (1) tanács (2) tanácsok (2) tapasztalat (1) tárhely (1) tartalma (1) tartalmak (2) tartalom (4) tartós (1) tech (8) tech2.hu (1) technika (4) technikák (1) technológia (1) technology (1) techszaki (6) techszaki.blog.hu (2) techszaki facebook (2) tehcszaki fb (1) telefon (5) telefonszám (1) telepítés (1) televíziózás (1) téma (2) témák (1) tematika (1) tér (2) terjesztés (1) termék (2) termékcsalád (1) test (1) testing (1) testreszabás (2) teszt (1) Tesztek (4) tesztelés (1) tesztre (1) tetszik (1) thaitrick (1) the (1) theme (1) thevr (2) Thomson WHP3001BK (1) tinik (1) tipp (3) tippek (3) tisztázás (1) tisztázzuk (1) több felhasználó (1) tok (1) tőlem (1) tölthető (1) top10 (1) top11 (1) toplista (2) törvény (2) tovább (1) továbbküldés (1) trend (1) trollok (1) trükk (3) trükkök (2) TTP (1) tudás (1) tulajdon (1) tulajdonítás (1) túlélés (1) túlélő (1) tv (4) tv-s személyiség (1) tv2 (1) two (1) új (2) újabb (1) újraindítás (1) újtv (2) új dolog (1) új lehetőség (1) új sorozat (1) ünnep (1) upcoming (1) upcomingsmartphones 2020 (1) USB (1) usb kábel (1) utasítás (1) ütközés (1) útmutató (1) útvesztő (1) üzenet (4) üzlet (1) vacsora (1) válasz (3) válaszok (1) válaszol (1) válaszolok (1) választás (3) való (1) Valve (1) VALVE (1) vásárlás (2) védekezés (1) védő (1) vélemény (4) véleményező (1) véleményvezér (1) veszély (2) veszélyes (1) vétel (1) vezér (1) vezérlő (1) vezeték (1) vezeték nélküli (1) vezetés (1) vezető (1) video (1) videó (7) videoim (1) videók (4) videómegosztó (1) videós (2) vírus (1) viselkedés (1) visszaélés (1) visszafizetés (1) visszajelzés (1) Vista (1) vlog (1) vlogger (1) vvaurelió (1) web (2) webáruház (2) weblapszerkesztés (1) weboldal (1) webshop (1) website (1) win10 (1) Win10 (2) Win95 (1) Win98 (1) windows (2) Windows10 (2) windows10 (3) windows7 (1) Windows7 (1) Windows8 (1) windows8 (1) Windows8.1 (1) windows8.1 (1) windowsxp (1) Windows 10 frissítés (1) windows suli (2) Windows Suli (1) Windows Suli 1 rész (1) Windows Suli 2 rész (1) Windows Suli 3. rész (1) wireless (1) wwe2k20 (1) X (1) Xbox (1) xboxone (1) Xiaomi Mi 10 (1) XXI század (1) Y (1) youtube (7) youtubekids (1) youtubeot (1) youtuberek (1) yt (4) zárás (1) zene (1) zöld (1) zoltán (1) zsófolt (1) zsúfolstág (1) Zuckerber (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása